Österlen Kivik

Jag har alltid velat åka till Österlen när äppelträden blommar. Nu är vi här! Med vår husbil😊 
Denna gången plockar vi med cyklarna. Vi bokar de två första nätterna på Kiviks familjecamping. Vi kommer dit vid 19. Parkerar husbilen och tar en promenad till en indisk liten restaurang som ligger i en skånelänga. Så god mat! 
Efter maten tar vi en promenad ner till vattnet och kiviks by. Pittoreskt beskrevs Kivik som. Jag håller med. Hela Österlen är så mysigt.
Dagen efter tar vi cyklarna och beger oss mot Stenshuvud nationalpark. Passerar kiviks musteri, äppelträd, vackra blommande ängar och fina stränder. Parkerar cyklarna vid norra ingången till parken. Vandrar på underbara leder med varierad natur. Vackra träd, blommor och så mycket fågelkvitter! Det är så grönt! Så vackert!!! Vi mellanlandar på café Annorlunda. Ett café som i vanliga fall serverar en stor kakbuffé, men i pandenitider får vi ett eget kakfat, 9 sorter!! Vi delar på ett fat och en räksmörgås😊 Vi sitter ute och myser i trädgården. På hemvägen går vi längs med havet. Inte vilken strand som helst, ser ut som vi är i medelhavet, kritvit sand och så rent och fint vatten! 
Vi stannar naturligtvis på Kiviks musteri och handlar med oss äppelmust😍
Det blir grillkväll och ytterligare en kvällspromenad i solnedgången. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer
Postat av: Eva

Vilka underbara bilder Sverige 🇸🇪 ÄR vackert Ni har säkert haft bra väder oxå Åker ni vidare i morgon? Ha en fin kväll så hörs vi vidare. Kram 😍 ( hoppas detta går igenom, jag har haft det så krångligt Vet inte om du fått något från mig )

Svar: Ja, det är vackert! Särskilt när det är fint väder😊
Annika och Urban

2021-05-14 @ 17:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0