Simrishamn och knäbäckshusen

Vi lämnar Kåseberga och åker tillbaks mot Simrishamn. Vi tar kustvägen. Det finns så mycket att se, mysiga små avstickare till olika byar. Jag har ett minne av att Simrishamn skulle vara en så mysig stad. Därför valde vi tobiksviks camping. Det är en stor camping och på kvällen är det fullsatt. Så många som campar! Campingen ligger precis vid havet. Vi får en plats med havsutsikt. Stranden är fin. En kväll tar vi en promenad och först möter vi en man som berättar  om hur han flyttade från Stockholm till Österlen med olika fruar som alla slutade med skilsmässa😅 Sedan mötte vi , eller Urban, en kvinna som berättade om ett övergivet hus som hon ansvarade för att det sköttes och togs om hand , runt huset.  Spännande! Stenarna  på stranden var så vackra! 
Vi tog cyklarna in till Simrishamn och besökte byn som inte alls var som jag tänkt mig. Fanns ett par fina gator och hus men inget som imponerade. 
När det var dags att lämna och åka hemåt åkte vi In till mysiga byn Vik. Stannade vid knäbäckshusen och såg den vackraste stranden i Sverige?😍
Tyvärr var det stängt hos Mandelmans men vi var nära😊
Det är så mysigt att vara i vår husbil, vi bara älskar den😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0