Cisano, mellan Lazise och Bardolino, natt 7

Vi lämnar Torbole och åker till sydvästra sidan, närmare bestämt Till camping Cisano som ligger mellan Lazise och Bardolino. 
För mig är det så att det tar lite tid att komma till ro och känna in vad jag tycker om platsen. Och när vi ska lämna gör jag det nästan alltid med lite vemod. Spelar kanske inte så stor roll var jag står? Det är mycket annat som spelar roll. Omgivningen, väder och var vi än är, så är det så mysigt i husbilen😊 
Nu har vi dragit ut markisen tagit fram mattan, lite ljus och urban har nu fått pröva sitt nya sidosolskydd. Vi planerar att stanna här i alla fall i tre nätter, och då "boar"vi in oss lite mer.  Vi står under olivträd. 😊
Vi har en lugn morgon, ätit en god frukost och sitter nu och dricker lite vatten. Det är redan väldigt varmt, syrsorna är i full gång. Vattentemperaturen är 26 grader här så nu kan Urban bada😂 Det är en liten privat strand nedanför campingen. Sten, sand och snäckor, så det är badskor som gäller! Finns även ett badlandskap på campingen jämte som även tillhör denna campingen, men tror vi väljer sjön. 
Igår kväll cyklade vi in till Lazise, 2,2 km. Vilken mysig by! Som Visby ungefär! Och där var allt folk😅  Bergen här är inte så nära som de var i Torbole. Men vi fick en vacker solnedgång och bergens siluetter blev magiskt vackra. Så det fick bli en kyss på en bänk😂 ( se bild) 
När vi kom hem kom regnet! Inte lite regn och åska och blixtrar!! Vi satt en stund och tittade på detta ljusspel. Vi fick till slut gå in då regnet ökade. Här är det sandunderlag och det sluttar, vad händer då? Jo det blir lerigt! Vår fina matta blev brun🤪 Men med solens strålar har allt torkat igen och vi kunde borsta bort det. 
Ikväll blir det cykeltur mot Bardolino och kanske någon vingård😊 Men först sol och bad😊
(null)

(null)

(null)

(null)
Ser ni svanen😊
(null)
Lazise 
(null)
Lazise 
(null)

(null)
Olivträd ovanför sängen
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vårt nya solskydd







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0