Downing street

På besök hos premiärministern ;)


Covent Garden

Här är väl hjärtat av London;) Så mysigt! Sitter nu och fikar och lyssnar på gatumusikanter. Ikväll blir det ut och äta middag.


London eye

Världens största hjul åkte Oscar och jag;)


Madame Toussou

I ett par timmar besökte vi idag massor av kändisar;) Inte alla dagar man får sitta jämte George Clooney ;) eller Julia Roberts;) Sedan fick vi se en rolig 4D film. Himla häftigt! Det både regnade och blåste samt slog mig;(


Shopping

Dagen började vi med en engelsk frukost i en pub. Sedan var det Oxford street som gällde. Barnen shoppade för fullt:) På kvällen såg vi Stomp, en fantastisk föreställning som visar att man kan spela på allt, tom ett bananskal:)


Fler bilder;)

London eye och en stor värmande kopp cappuchino;)


En lång promenad.

Oj vad vi hunnit med mycket! Vi har promenerat l i Hyde Park, speakers corner, Buckingham palace, Big Ben, House of parlament, Downing street, Trafalgar Square , Covent garden. Nu värmer vi oss på ett café, det är så himla kallt! Och det blir ju inte min hosta och förkylning bättre av:( snart hem och i säng.


Framme

Då är vi framme i London;) resan gick bra. Men det tog 2 h att ta sig från flygplatsen till hotellet. Fast vi klarade det:) duktiga vi är;) Hotellet känns jättebra. Nu ska vi äta, fish and chips, of course;)


Resa till London

Jag och barnen åker till London på minisemester. Urban sköter ställningarna hemma denna gången;)


RSS 2.0