Branäs 30/12, 2021-3/1, 2022

Var checkar man in? Finns ingen reception? Kommer inte ihåg vårt platsnummer! Snurrar runt med husbilen och jag hoppar av och in och ut i olika trappuppgångar😅 Hamnar i en restaurang och där får jag ett nummer för service. Ringer dit, hamnar på köplats 12.! Ringer våra vänner som också ska campa men ligger lite efter oss. Får samma nummer av dem. Äntligen får vi information var vi ska hämta nycklarna. De ligger i en liten bod i ett kuvert. Så till campingen igen. Hittar inte vårt nummer, jo men där står en husvagn?? Träffar en man som tar upp en karta och hänvisar oss till nästa infart. Äntligen hittar vi vår plats🙏 Fram med spade och börja skotta. 

 
Vi är i Branäs. Vi har inte campat på vintern tidigare. Så spännande! Vi ska fira nyår här tillsammans med våra vänner Susanne och KjellArne som oxå har en husbil. 
Andra natten var det flera minusgrader ute. Vaknade på natten och kände kylan i husbilen. Brrr…vad händer? Så här kallt kan vi inte ha det? 
Nu vet vi hur vi löser det, gasol och el! Man lär sig! Det blev varmt och gott igen😊
Vi har åkt skidor utför i tre dagar, ätit gott, spelat spel, skrattat och pratat. En mycket uppskattad semester! Det kommer vi göra om, går toppen att campa året om. Visst utmanas vi när saker inte fungerar. Bara  att gå och duscha blir att tänka nytt, lite kallt att gå i badkappan till servicehuset i snön😆 Men så skönt att gå tillbaks i den knarrande, vita  snön efter bastu och en varm dusch. 
Och vårnyinköpta frontskydd var toppen! Den hindrade frosten och snön på rutan och istället skapade värme till oss. På sommaren ska den också vara bra, då den ska hålla undan värmen och ge oss en svalare bil👌



(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)



RSS 2.0