Kväll i Rrokopios

Så heter stranden där vi bor. Idag blev det en lugn dag med sol och bad på stranden och vid poolen. Oscar har redan läst ut sin bok! På kvällen valde vi en ny restaurang och tog sedan en promenad mot agia Anna, ytterligare en strand. Det är så fint här! Vi såg solnedgången och promenerade sedan hem. Nu blir det yatsi på balkongen. Imorn ska vi åka på en utflykt, rundtur på Naxos', heldag så det blir till att lägga sig tidigt;) 




Joggingtur

Ja, faktiskt blev det en joggingtur imorse! Men det var varmt! Sprang till en strand som heter Plaka beach och ska vara den finaste stranden här. Var ute i ca 35 min;) Turen avslutades med inköp av bröd till frukosten på balkongen, härligt! 



Fin middag och fotboll!



Fotboll! 

Rundtur i Naxos' by

Ikväll följde vi med Apollo på vandring i byn. Vilken mysig by! Men det är svårt att fånga på bild. Kvällen avslutade vi på en fin restaurang med fin utsikt! 





Vår lägenhet



Urban på väg att ta sig något att dricka;)

Siesta

Lunch på balkongen! Urbans goda sallad;)


Det var de här dörrarna( och likadana fönster som jag menade var italienskt! ) 

Vår strand

Då har vi badat och njuter i solen! Det blåser så vi känner inte hur varmt det är, lite farligt, men så skööönt! 

Vår balkong längst upp till vänster. Och Oscar är i poolen!

Vågar vi bada? Det är kallt!

Strandtennis är ett måste;)

Morgon

Utsikten från vår balkong;)



Middag första kvällen

Jag valde moussaka! Så gott! Till det blev det spännande fotboll! Överallt visas fotbollen på tv! Och imorn spelar Grekland! Ska bli kul att se här! 
Vadade fötterna i det ljumna vattnet, härligt! Imorn ska det badas och solas. 




Middag första kvällen

Jag valde moussaka! Så gott! Till det blev det spännande fotboll! Överallt visas fotbollen på tv! Och imorn spelar Grekland! Ska bli kul att se här! 
Vadade fötterna i det ljumna vattnet, härligt! Imorn ska det badas och solas. 




Resvägen

Äntligen är vi framme! Det var en lång resa, men spännande. Tack Andreas för att du körde oss till flygplatsen! Sedan var det flyg till Santorini. Buss till båten och sedan en nästan 4 h tur till Naxos' ! Det var väldigt stora vågor, så överallt mådde folk dåligt....inte så kul😱 men vi klarade oss;)  Vi passerade både iOS och Paros. Sedan buss igen till vårt mysiga lilla hotel! Där möttes vi av ett trevligt värdpar som hälsade oss välkomna och visade oss vår lilla etta;) Så söt! Ser ut som en liten italiensk lgh! I alla fall så som jag sett på film;) ska ta lite kort senare.
Den lilla båten var vår! Väldiga serpentinvägar ner till hamnen!
iOS 


Paros!

Grekland 2014

Äntligen! Är nu på Landvetter och fikar innan boarding mot Santorini och Naxos! Två veckor;) så härligt! Speciellt när det regnar.....brukar ju ofta vara fint i Sverige när vi åker iväg! Men det bästa är att få resa, uppleva nya länder. Lite pirrigt är det men det går över när vi är framme! 12.45 lokal tid landar vi. Sen är det båt i tre timmar! Har redan smörjt in mig;) Hoppas jag kan blogga från Grekland så kan ni följa oss;)

Killarna tycker jag är lite jobbig som fotar dem....

RSS 2.0