Skallkrokens ställplats 22-24/3 2024

Vilken härlig helg vi fick i Haverdal, Halmstad. Väldigt bra ställplats i hamnen. Lite dyr, 260kr inkl el per natt. Men fina toaletter och dusch. 
Det finns 10 platser och de går att boka i förväg vilket är skönt för oss som kommer lite senare på fredagen efter jobb😊 Då vet vi att det finns en plats för oss. Det var fullt. 
Vi hör vågorna som slår mot stranden. En fantastisk solnedgång och doften av tång. 
Och så nära till det vackra naturreservatet. Du kan vandra längs de fantastiska sanddynerna och sedan gå in i den vackra skogen. Så många fåglar som sjöng för oss. Här får vi massor av energi till ny vecka.  
Efter en vandring på över 4 h och 1,5 mil var vi värda en gin och tonic🤩
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Första turen 2024

Äntligen ut på tur med husbil Fia😊 Vad vi längtat! Vädret, sjukdom och annat har varit hinder för att komma ut men nu var det verkliga hög tid! Det blev Bua hamn. Det är en fin ställplats. Runt 15 husbilar var där. Klart vi saknade solen men så skönt att komma iväg och bara vara. Lite mysigt att höra regndropparna smatra på taket och mysa till det lite extra med levande ljus och god mat. Att få sitta med en go bok eller bara njuta av havet och båtarna som är utsikten från vårt fönster.
Naturligtvis blir det också lite promenader till fyren, fiskhuset och en secondhandbutik😅 
På söndag morgon blev det en titt på  Vasaloppet🥳
Nu har vi hämtat energi och kraft för ny vecka💪
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0