Hem igen

Då var det dags för hemfärd. Alltid lika sorgligt att lämna efter en härlig vecka! Speciellt när man sitter vid köksbordet och tittar ut på den vackra naturen klädd i vitt. Även inatt har det snöat en hel del så vi vaknade idag av att snöplogen var i full gång utanför huset. Kanske lite annorlunda när vi kommer hem....verkar som det regnar en hel del:( Tack för denna veckan! Avslutar med en bild på Urban då han stänger igen bostaden. Kolla in vilken istapp!
Tack för alla kommentarer, det är så roligt och se att ni läser bloggen😘


Längdåkning

Det sägs att har man lärt sig något en gång så sitter det i! Nej det stämmer inte! Det gick lättare när jag var yngre! Jag pratar om längdskidåkning;) Efter ca två timmar i spåret är jag helt slut! Jag hör mig själv säga: "Nä, vi vänder, det går inte", efter fem minuter i spåret! Urban svarar: " så brukar du säga och sedan tycker du det är jättekul, kom igen nu, du kan, du är duktig !" Så bestämmer jag mig för att sluta med att alltid ge upp, tänka negativa tankar, nytt år och jag ska fr.o.m. nu tänka :"Jag kan"! Nästa tjej Vasan! Fast det kanske var att ta i lite för mycket.....
Nu myser vi med glögg och hela kroppen känner av att hon har fått jobba hårt;) Förresten så kom det även två scooter just när jag var i en nedförsbacke utan spår! Jag bad en bön att jag inte skulle ramla, för stanna kund jag inte, det går liksom inte med längdskidor! Men jag klarade mig men avslutade turen med ett fall!


Morgonbilder

Inatt har det snöat. Så vackert när man ser ut! Solen har velat titta fram hela dagen men inte lyckats helt. Idag har Urban åkt utför och jag promenerat i nästan två timmar. Sedan gick jag hem och fikade och läste ut min bok, "Colombes granne", lite speciell men spännande. Fast den bäst bok hon skrivit, Tatiana de Rosnay, är Saras nyckel, läs den om ni inte gjort det!


In i dimman!

Vi har helt varit utan internet i två dagar, konstig känsla, man blir utanför samhället på något vis;) Men mer delaktig med den man är med:))
Vädret här är inte det bästa, milt, snö och dimma. Har aldrig varit så här varmt enligt Urban. Det går bra att åka skidor ändå men den nya liften har varit avstängd:( Igår kände jag mig som Emil när han körde Alfred i snöstormen, snön slog mot mitt ansikte, det gjorde ont och jag såg inget, men det var bara till att åk! Klarar Emil det så gör väl jag;)
På kvällarna myser vi, äter gott, spelar spel, tittar på tv och läser. Med andra ord vi har verkligen semester! Så skööönt!


RSS 2.0