Grötvik 22-24/10 2021

Vi ville vandra prins Bertils Stig i Halmstad och vi valde till slut ställplats i Grötvik. Egentligen tycker jag inte om att stå på en asfalterad parkering. Det finns klart bättre och sämre sådana😊 Det blev bra denna helgen, så nära leden, vacker miljö och bästa sällskapet. Våra vänner Susanne och Kjell-Arne har oxå blivit med husbil och vi gjorde vår första resa tillsammans. Vi har vandrat, pratat, spelat spel, skrattat, druckit och ätit gott😊En kväll hos dom och en kväll hos oss. 
Helt klart en lyckad helg☀️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null) (null) (null)

(null)
(null)

(null)


















Lidköping 2-3/10





"Nää, det är alldeles för blött….
Men nu får vi bestämma oss, ska vi stanna eller åka hem?"

Vi är i Lidköping, kronocamping. Det är fullt i husbilslandet! Fullt?! I början av oktober?! Kanske det beror på att de på kvällen firade lilla oktoberfestivalen? Det serverades 3-rätters på restaurangen, charkuterier, wienerschnitzel och apfelstrudel! Visst låter det gott? Tyvärr var det fullbokat så det blev ingen tyrolerhatt och sång för oss🤪 Personalen var så fina i sina tyrolerkläder. 
Istället blev det en uppfriskande promenad längs Vänern. Det är väldigt fint här! Sedan handlade vi grillad kyckling, potatissallad och sallad, inte dumt det heller😊 Och till det serietittande tills vi trötta och mätta kröp ner i våra varma sovsäckar. Regnet och blåsten slog stilla mot vår husbil och vi somnade gott!
Vi tog tåget till Lidköping för att hämta vår husbil då den varit inne på service bla cykelstället som höll på att ramla av på vår sommarsemester😬
Vi ville testa att allt fungerade som det ska och det gjorde det. Golvvärmen värmde våra fötter och vi njöt av att åter igen få bo i vår Fia. Vår tanke är ju att campa året om och det känns så gott, i alla fall än så länge! Längtar till nästa gång vi är ute!

(null) (null)

(null)
(null)


RSS 2.0