På återseende

Vi ses snart igen, då förhoppningsvis utan snö;)


Påskdagen

Då har vi kommit till vår sista åkdag. Även idag har solen skinit från en blå himmel men lite mer vind. Efter sista åket gick solen i moln. Helt otroligt, vilken timing;) Även idag var jag på toppen som ni ser en bild på. Och så lite vila och solning! Nu har vi kommit hem och det blir röding ikväll. Det har blivit en tradition att äta det när vi är här, så himla gott. Så blir det till att packa för imorgon åker vi hem till Göteborg. Då hoppas vi på vår och mc-åkning:)


Påskafton

Vaknade till en stålande sol från en blå himmel. Vilken fantastisk dag vi haft! Korvgrillning i backen och fina åk. Urban åker som en Gud men väntar tålmodigt på oss andra, ibland sticker han iväg och då går det fort;) Även idag var vi på toppen, ja Urban var ju där flera ggr och jag en gång. Där har vi vandrat på hösten och nu åker vi skidor!


Långfredagen

Efter dagens åk blev det marknad i byn och sedan en glass. Nu sitter vi och njuter med varsin drink på altanen i solen och det luktar lammstek som gör sig själv i ugnen!


I backen

En underbar dag med mycket sol och helt stilla. Och jag åkte med Urban till toppen, så härligt;)


Påskgodis

I massor;)) Glad påsk!


I backen.

Det går ju riktigt bra;)) Kul;) Men jag har nog träningsvärk imorgon;) Sol och moln om vartannat, riktigt skönt:)


God morgon Lofsdalen!

Skärtorsdag i Lofsdalen. En underbar dag att vakna till sol och 1 grad. Nu ska vi iväg till backen. Kom i säng först klockan 03.30 igår så vi har haft en lugn morgon:)


Mera snö

Massor av nysnön kom inatt. solsken och kyla följde med -12 grader på 2600m var frostigt men friskt


mera skidor och mat

Idag blev det en pizza som var den godaste jag någonsin ätit var tvungen och ge mina komplimanger och en dam svarade... det är Mr pizza själv!

Huset som vi bor i ser ni här mitt i byn.


Skidor i Italien

Då var det dags för lite skidåkning i Canazei Hittills har vädret varit bra men vi ser fram emot ännu mera sol. Maten är god och ölen likaså. boendet helt okey. men andra,fick inte som de hade önskat, se lägenheten till vänster..

Utsikten är magnifik och vi ser fram emot nästa dag fylld av snö.




RSS 2.0