Stjärnhimmel

Önskade jag kunde fånga den vackra stjärnhimmeln på bild och visa er men det går inte med min enkla iPhone;) I alla fall har vi just varit ute och promenerat under stjärnorna och under våra skor knarrade den vita snön:) Fyra scooter passerade oss på vägen, hade oxå velat köra en!
Snart har 2013 passerat och 2014 börjar. Vi har det bra, fina barn, barnbarn, föräldrar, syskon och vänner;)


Gott Nytt År!


Jag ser det snöar!!

Ja, idag har det snöat hela dagen, stora flingor! När man åker slår det mot ansiktet så det riktigt gör ont! Men friska, goa och röda om kinderna blir vi;) det är mycket folk i backen och i värmestugan. Här fikas det skinkmacka och vaniljbullar ( det är ett måste för Urban, vaniljbullar;)) Ikväll ska vi försöka hålla oss vakna till tolvslaget! Igår somnade vi bägge i soffan kl halv åtta!! Mycket frisk luft och motion;))


Lofsdalens expresslift


Första skiddagen.

Soligt och lagom kyla. Dock inte den värmen som var i påskas, så det blir till att åka på;) Nya liften igång, loftdalens express;) Urban är mycket nöjd! Även jag åkte med till toppen! Urban väntar tålmodigt när jag tar ut svängarna, för det är brant! Och även isigt vilket jag tycker är lite läskigt, därav nu ont i benen! Men Urban kör som en Gud ;) Nu har vi kommit hem och dricker värmande glögg;) Var även i affären där det var flera meter långa köer! När vi vandrar i september möter vi knappt en levande varelse:)


Morgonbild

Brukar ta en bild av första morgon;) Så här vackert vaknar vi till idag. Solen är på väg upp och en blå himmel, snön gnistrar och det är - 9 grader! Nu ska vi äta frukost, packa matsäck och sedan ut i backen:))


Mot lofsdalen

Då bär det iväg till lofsdalen över nyår. Ska bli så skönt med frisk luft, motion och vila. Förhoppningsvis snö och skidor! Denna gång är det bara Urban och jag som reser:)


RSS 2.0