Hemfärd

Efter en vecka var det dags att åka hem( 2 aug-9 aug). Det har varit en bra vecka men inte lika bra som förra gången då vi beskrev Hamamet. Kanske berodde det på ny stad? Eller ramadan? Eller revolutionen? Det var inte samma ordning som förra gången, smutsigt, sämre service och sämre mat. Nu blir fet nog ingen mer resa till Tunisien. Urban och Jonathan gjorde en tur till Sahara igen där vi var förra ggn. Det var en upplevelse. Kanske Urban kan lägga in lite bilder från den turen;) Sista middagen och solnedgången på väg till flyget. Ni ser även Atlasbergen. Tack för denna resan!


Fint kärlekspar

Eller hur??


Fina barn:))

Eller hur??


Kvällsbesök vid Marinan, många lyxiga båtar. Fantastisk god fisk!


Bön

Bön hör till ramadan, så fram med mattan och en paus i jobbet. Måste vara jobbigt att jobba utan mat och dryck.


Vila

Man blir trött när det är varmt! Vila är skönt:)


Fontänbad

Då kände sig Jonathan lite varm och fick lust att bada i fontänen! Men , det får man väl inte?? Han gjorde det ändå;))


Fin fontän

Framför hotellet fanns denna fina fontän, så det blev till att posera!


Dans

Dans till maten:) även Annika blev uppbjuden och försökte sig på att dansa tunisisk dans:) Det tyckte alla var så roligt att det inte blev ngt kort;))


Poolen

Saltvattenpool:) fin stor pool men snart kändes den knappt avsvalkande då det var ca 45 grader varmt! Ja, inte i poolen men i luften som värmde upp poolen.


Mat

Massor av mat, fin mat och för det mesta god mat:) nedan visas grillad kamel, bläckfisk och tårtor.


Tunisisk afton

En härlig första kväll vi poolen. Massor av god mat, musik och dans:)


Snygging

Eller hur;))


Stranden

Visst ser det härligt ut! Det var det! Det är vackra stränder och härligt skönt i vattnet OM det inte hade varit så smutsigt. Det var Ramadan när vi var där vilket innebar att de endast åt när solen gick ner. Då samlades de på stränderna och smutsade ner, tyvärr.


Till Tunisien, Sousse

På Landvetter i väntan på flyget som ska ta oss till Tunisien. På denna resa är även barnen Landen med och Jonathan, Urbans son:) Resan gick bra, och så här fint var det bäddat i våra sängar när vi kom fram:))


RSS 2.0