Hemfärd

Då har vi lämnat Norge och just kommit hem till Lingonvägen ! Lämnade Marie och Jonathan vid 9 imorse! Och kom hem kl 22! Det var en lång resa! Massor av trafik och köer! Det gjorde att vi missade vår båt:( Men vi tog en annan väg och båt som faktiskt gick fortare men det blev mer mc körning! Ingen vila! Åter igen, Urban kör bra;)) men vi fick bägge ont i rumpan, inte så konstigt! 
Tack igen Marie och Jonathan för fina dagar hos er! Det var verkligen roligt att se hur ni bor och lever! Ett härligt kvällsdopp fick vi oxå Marie! 
En skön semester har vi haft, med massor av upplevelser! Sammanlagt blev det 325 mil! Tack älskade man!❤️



Norge dag 6

Idag vaknade vi till nybakat bröd som Marie gjort! Oj vilken god frukost! 
Vi åkte sedan buss in till  byn där vi fick en  rundvisning! Jättemysigt! Små kullerstensgator och många affärer! Marie fick handla sin 25 års present av oss och hon valde en fin kjol och en klänning! Sedan fortsatte vi fira med en sen lunch och rosevin vid hamnen! En riktig skön sommarkänsla! 


Grattis Marie! 

Så gott man kan ha det:)

Antik mc

Träffade en trevlig man som bodde på en ö och som ägde denna gamla mc från 1947! Fräck! Han berättade oxå att han var pensionär och hade det så bra! Fick ut 25000kr i mån;) roligt med en glad och nöjd pensionär!



Mer predikstol







Norge dag 5

Idag blev det en tur till predikstolen;) det är en härlig tur på ca 4 h. Fast imorn kommer jag nog ha träningsvärk! Så ramlade jag på nervägen!! Inte så farligt mamma, det kunde gått värre! Byxorna gick sönder och det gick hål på mitt knä:(( mest ledsen för byxorna:( och så känner man sig så dum! Pladask rakt fram ramlade jag! Sedan fick jag ledsagning av min käre man! Då känner man sig ännu klumpigare;( Men det var en härlig tur och så himla häftigt att vara där uppe! Jag får en känsla av att nu ramlar jag ner, man blir liksom lite snurrig! Och Urban som brukar vara så modig blir riktig sjåpig! Han vågar knappt gå nära kanten och vill helst inte ta kort på mig! Det är mkt svårt att visa hur högt det är med min kamera men här kommer lite bilder!

Klättring upp

Här står vi sedan!

Här låg jag på kanten och tog!


RSS 2.0