Hemfärd

Då var dessa ljuva dagar slut. Lämnade stugan tidigt idag för att vara i tid till Marie och Jonathans flyg. Lite sorgligt att lämna dem men så är livet.
Hamnade bakom en lastbil som började brinna på vägen hem! Ambulans och brandbilar och sedan bärgningsbil. Tog lite extra tid men hoppas ingen blev skadad, såg inte det! 
En liten stund efter att vi lämnat stugan fick vi se renar som sprang över vägen! Det var roligt för vi hade just konstaterat att vi inte sett så många djur!
Tack för denna resan;)



Fler bilder



Lilla jag;)

Mitt i Björnskogen

Forts. Vandring!


Fina Marie !

Ont i fötterna, plåster på!

God grillning även idag!


2:a vandringsdagen

Idag har vi vandrat långt! 7 h lång vandring! Urban och jag har gjort den vandringen två ggr tidigare. Den är vacker med både fjäll och skog. Ibland var marken våt då blev det för Jonathan att bära Marie då hon inte hade de bästa skorna! Tror att det kommer att bli ett par kängor inköpta för hennes del! Det är fina höstfärger fast solen värmer som det vore sommar! Det blir svettigt! Och vi känner alla av att vi har en kropp;)) Så nu är vi värda en god caipirinha som Marie har gjort! Och följa valvakan till en god middag av Urban! 

Så mäktigt!


Jonathan bär Marie över träsket!


Forts vandring


Killarna gör upp eld! 

Så här skönt har vi det! 

Forts. Vandring


Marie och Jonathan 

Vackra färger!

På den toppen var vi tidigare!


Vandring

Idag har vi varit ute och vandrat i 5 timmar. En riktig härlig vandring! Vi gick först upp på Hovärken och sedan mot slagarvallen, de fina fäbodarna. Där grillade vi och drack kaffe i den stilla och vackra naturen! Inga björnar! Fast vid ett tillfälle trodde Urban han såg en Björn , men i kikaren såg vi inget! Nu känns det i kroppen att vi vandrat( i alla fall i min kropp , de andra går så fort!) och i ansiktet att vi fått sol;) När vi kom hem blev det en Rom och Cola på altanen;)


Upp mot toppen!

Vackert!

Far och son!

Blåbär

Klockan är 8 på morgonen och Marie är ute och plockar blåbär till frukost! Finns massor av blåbär, så det blir paj ikväll! 
Vilken morgon, det blir en fin dag! Och igår kväll såg vi norrsken! Månen lyste starkt så det blev inte de finaste färgerna, mer som strålkastare på himlen;)



Måla

Huset ska målas! Hela dagen har vi målat, i solsken:) ett bra arbetslag! Bara två fönster kvar som vi tar imorgon. Vilken tur vi har med vädret! Det är september och det känns som sommar! 
Det blir varmt att vandra i långkalsonger! 
Ikväll blir det grill och rödvin;)) Vi har det bra! 







Vandring i lofsdalen 2014

Då var det dags för vår årliga höstvandring i lofsdalen! Vårt andningshål under hösten! Det är verkligen ljuvligt att få komma hit! Detta år har vi sällskap av Jonathan och Marie . Vi ska måla huset men även vandra om nu Jonathan vågar lämna stugan! Han är nämligen väldigt rädd för björnar! Vi får hjälpa honom att övervinna detta och istället njuta av naturen;)
Klockan börjar närma sig 02.30! Vi kom iväg sent idag. Ska bli skönt att få krypa ner i sängen. 

RSS 2.0