Sista dagen

Då är snart denna veckan slut! Det går inte annat än att "slappa" här uppe så det har varit en skön vecka med frisk luft, motion, snö, sol och mycket mat (och godis). Idag åkte jag inte skidor, hyrde för fem dagar. Det räcker tycker jag men jag tog en promenad till backen och mötte upp Urban som åkt idag, då blev jag genast sugen på att åka igen! En underbar dag med strålande sol! 
Igår när jag åkte ramlade en liten flicka i liften framför mig! Jag är ju inte superbra på skidor och känner en ström av oro gå genom kroppen när hon vänder sig till mig och säger:" jag kommer aldrig klara komma härifrån".
Annika åker förbi och tänker " fråga inte mig om hjälp då kommer jag oxå ramla när du nu så lämpligt har ramlat framför mig!!" Men jag ler och vänder mig om och ropar: " jo då du klarar det! Ta dig ut mot backen!" Senare möter jag flickan som känner igen mig, och hon säger: "jag klarade det!" 
Annika: "va bra kämpat" Nöjd med mig själv kände jag mig nu som en lite mer "superåkare";))




Min promenad;)



Semester

Semester, vad betyder det för mig? 
Googlade på ordet och fick fram lite historia : "Semester lagstadgades i Sverige år 1938, då fick alla arbetare rätt till två veckors betald semester.[2] Förslag från två socialdemokratiska riksdagsledamöter resulterade i en proposition från den socialdemokratiska regeringen, utarbetad av socialminister Gustav Möller. 1946 fick alla ungdomar under 18 år rätt till tre veckors semester, från 1951 kom detta att gälla alla anställda. Fyra veckor infördes 1963 och fem veckor 1978."
För mig är semester:
Gott sällskap
God mat
God dryck
En god vila
En god aktivitet
En god bok
Helst bortrest!
Det är ingridienserna i semester för mig. Hur är det för er? Hur ser era ingridienserna ut? 
Just nu har jag verkligen semester! 


Vacker solnedgång!

Från vårt sovrum fångade jag dessa vackra bilder!




Selfie

Det är så vackert när det är blå himmel, sol och vit snö! Det inger ro! 
En liten bild på mig tycker jag är rättvist! Eller hur? 

Lilla jag!

Vackert!

Härligt i backen;)

Lite kallare idag men en fin eftermiddag.



Korvgrillning:)

RSS 2.0