Sista kvällen

Jag har inte hört någon som säger något negativt om Holbox, tvärtom, alla som bor här trivs så bra! Det är väldigt speciellt, ett lugn över den lilla ön! Vi ska idag byta till ett stort hotellkomplex med all inklusive! Känns just nu inte så lockande när vi bor fint i vår bungalow! Men idag åker vi vidare till akumal. Vi är glada för att vi inte tog playa del Carmen för de som varit där beskriver en stress, trångt och inkastare till restaurangerna. Där finns tom HM! De som varit på bägge ställena väljer absolut Holbox i första hand! 
Igår vandrade vi i mörkret med våra ficklampor till mexikansk afton med två andra par. Det ösregnade så vi fick låna paraplyer. Vi hade iaf en fin kväll med musik och god mat och trevligt sällskap. En av de andra var i Mexico för att fira sin 50 årsdag;) så det blev två att fira😜
Vi började med tequila där kyparen slog glaset i bordet och sedan fick vi häva!! Den var inte så stark som tur var! Men nästa var den mer traditonella med citron och salt, den gillar inte jag! En härlig kväll som sagt!
Vi blev torkade om munnen efter tequilan;)


Det här palmbladstaket är störst på hela ön! 


Levande musik och sång:) 


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad mysigt ni har. Hoppas det blir bra på nästa ställe 🍷🍷

2015-12-03 @ 13:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0