Tequila

Idag var vi först och låg på stranden i moln, regn och lite sol! De måste tycka vi är tokiga som ligger där i moln och regn!! Men när solen kommer fram, ca 20 min allt som allt idag, så bränner det gott! Så ingen solkräm, sola när det går;) vi snorklade en längre stund och såg en del fiskar men ingen sköldpadda:( Efter det åkte vi med till en juvelarbutik och tequilafabrik. Spännande att få lite historia om tequila, finns massor med smaker. 4 år ska den mogna innan den drickes. En sort är att blanda med, en annan ska drickas som en short. Vi köpte två sorter med god smak;)
Vi åkte sedan till playa del Carmen som ju är så populärt! Vi gick på paradgatan 5:e avenyn och var även nere på stranden;) Köpte ett par klädesplagg och sedan öppnade sig himlen med regn och åska! Bussen var även sen så den fick väntas på! Vi åkte dit med ett yngre par som vi bor grannar med. Och sedan träffade vi ytterligare två som var med! Det skulle ta 4 h att vara på utflykten men vi var borta mellan 6 och 7 h! Var inte så glada åt detta när vi hade bokat bord på gourmet restaurangen😁 men allt ordnade sig bra! Vi åt gott och njöt av mat och dryck;) avslutade kvällen ned en show med Michael Jackson ;) 
Imorgon blir det ny utflykt hela dagen till Maya pyramiden;)
Playa del Carmen ! Ser ni himlen? 

Michael Jackson 



Kommentarer
Postat av: Eva

Tråkigt med vädret ☹ här stormar och regnar det blir ingen Liseberg i dag få se nästa helg 😩 ☔️ Hoppas att ni får lite mer sol innan eran hemresa

Svar: Va tråkigt! Det lät ju så mysigt!
Ja det är tråkigt med vädret men det är inget att göra åt! Bara acceptera!
Annika och Urban

2015-12-06 @ 10:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0