Tvättbjörn

Idag har vi solat och badat ( förvånande😄) När vi tröttnat på det gick vi en promenad in till byn för Urban ville fota när det var ljust. Åter igen letade vi efter ett ställe för herrelösa djur, hundar och kattor, pelikaner och en tvättbjörn. Här finns flera hundar som springer lösa men de flesta har halsband och en ägare. De som inte har det tar en dam hand om, hon som då äger detta stället vi letade efter. Hit kan du komma om du vill adoptera en hund eller ta en hund på promenad;) Bra ide! Vi tror vi hittade det men ingen talade engelska:( så de verkade inte förstå oss när Urban frågade efter "the Washing bear"!! 😂😂Det stank iaf djur och det var massor av hundar och kattor ( som jamade aggressivt) Men ikväll har vi varit på en fin restaurang och där hade de tvättbjörnar som vi fick mata;) Inte heller de förstod oss när vi frågade efter the Washing bear!! Men till slut förstod de, fast det var trögt! Vi försökte med " an animal, not A dog"😂 Ja kul har vi haft åt detta! 
Restaurangen ligger i havet! Ner för trappan och ut i vattnet! Vi promenerade dit. Inte så långt men inget väglyse! Kolmörkt och havets brus! Som tur var blev vi förvarnade för detta av våra grannar, så ficklampan på ! Väldigt god mat, risotto med hummer! Även igår åt vi hummer med hemmagjord pasta! Får ju passa på då detta är deras specialité. Finns även hummerpizza som vi inte hunnit smaka ännu;)

The Washing bear!!


Här är havet rätt ner!

Fantastisk god och fin mat!

Deras egen tiramisu;) 

Ha en fin advent! 


Kommentarer
Postat av: Jonathan

Hehe. Raccoon är namnet.

Svar: Ja va bra med en påminnelse för de berättade det men vi glömde bort det! Tack Jonathan! Hade ni oxå sådana i ert hus?
Annika och Urban

2015-11-30 @ 06:53:35
Postat av: Jonathan

Nä, men vi hade kolibrier. 😀

Svar: Det har inte vi sett;)
Annika och Urban

2015-11-30 @ 16:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0