Caminito del Rey och Nerja

Idag drog killarna iväg kl 8.30, åter igen till caminito del Rey. Och idag var det öppet😄

Jag själv hade en lugn morgon och egentid med frukost på terassen och sedan en promenad till stranden genom shoppingcentret. Finns så mycket att fynda och nu hade jag tid att gå ut och in i alla affärer utan tre män som väntar utanför😜 Det blev fyra scarves till mig själv, 20kr styck! 
Tillbaks till killarna! De började med att gå 2,7 km i skogen runt dammarna och floden. Sedan kom de fram till bergen där de fick gå olika vägar  längs med och mellan bergen över en hängbro! De tyckte att det var mycket häftigt och vackert! 
När de kom hem körde vi till Nerja, en mindre stad öster om Malaga. Fast eg åkte vi direkt till playa de Maro, utsedd till Andalusiens bästa strand. En mindre strand med väldigt klart vatten där det var perfekt snorkelvatten! Såg massor av fisk😄
På kvällen hade vi beställt bord på en tapasrestaurang, gormé:) det var mycket gott och mysigt! Det är även väldigt billigt att äta här!
Imorgon blir det Gibraltar!


Kommentarer
Postat av: Eva

Oj oj vilka stup Hade inte vågat gå där men väldigt fina bilder Stranden såg härlig ut Vi har vänner som bor i Nerja Spelat golf idag sol moln 23 grader 😘 Kram

Svar: Det såg väldigt fint ut i nerja stad som vi åkte genom.
Annika och Urban

2017-07-26 @ 17:33:48
Postat av: Malin

Säger som mormor, hade aldrig vågat gå där! Modiga killar!💪😊

Svar: Ja verkligen!
Annika och Urban

2017-07-26 @ 22:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0