Ishasha, wilderness camp

Vi åker söderut till vårt fjärde boende. Här bor vi mitt bland de vilda djuren i kraftigare tält. Vi hör floden som rinner utanför, ser en vattenbuffel passera, apor i träden och nån ödla här och där. Det finns vilda djur runt vårt boende och när det mörknar får vi endast gå till tältet med en guide. Det känns lite kusligt spännande! Det finns flera ormar, både farliga och ofarliga. Vi har sett ett par små ormar. Men det farligaste djuret är ändå flodhästen och det känns som jag borde  vara lite försiktig med att stå nära flodkanten, de är mycket snabba!!  På kvällen tänder de en brasa nere vid floden som vi sitter framför och tar en gin och tonic( det blir det varje kvälll😬) . Det är en så njutbar fin stämning. Så slår värden på sin stora trumma och det betyder att maten är klar! Vi äter mycket god mat här! 
Vi har varit på safari i ett par dagar. Målet denna gången var att se trädklättrare lejon och leopard. Vi fick se en leopard!!!!! Sittande i gräset vaktande på sitt byte! Så vacker! I ett par minuter fick vi fota och njuta av denna varelse! 
Vi såg massor av antiloper, topis, vårtsvin! En morgon mötte vi säkert över 300 elefanter!!! Alltså det går inte att beskriva den känslan! De bara stod där! Stora och små! Vandrade i ett långt led ner mot ett vattenhål! En del elefanter trumpetade högt och ett par elefanter sprang mot vår bil! Lite läskigt! Vår chaufför var beredd om han behövde rivstarta fort, för att lämna platsen! 
En dag såg vi två hyenor som sprang efter sina byten! 
Tyvärr fick vi inte se ett lejon! De hade inte synts till på flera dagar. 
Och tyvärr kan jag inte ladda ner bilder😒 de få komma sedan! 
(null)

(null)

(null)


(null)
(null)
Över 300 elefanter på parad ner mot vattnet!
(null)

(null)
Jag pekar på Kongo 
(null)
Vattenbuffel
(null)
Tupi
(null)
Babian
(null)
Leopard!
(null)

(null)
Elefant i regnbågen!
(null)
Duschanordningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0