Queen Elisabeth park och flodtur

Idag vaknade vi tidigt. Det var dags för safari! Så spännande! Igå när vi reste hit så såg ett par av oss en leopard som passerade vår väg. Tyvärr så missade vi det! 
Queen Elisabeth är ett mycket stort naturområde som skyddas av beväpnade vakter. Det finns fortfarande tjuvjakt på speciellt eleganter som smugglas ut genom Kongo. 
Vi jarhaft en fantastisk upplevelse idag! Vi har sett så många djur! Elefanter, flodhästar, antiloper, bufflar, vårtsvin, krokodiler och massor av fåglar! Vi har kommit riktigt nära både med jeepen och med båt! Det är en sådan fantastisk upplevelse! Vilka djur, så mäktiga! Elefanterna är så vackra! Och så stora! Flodhästarna som är så snabba och den som dödar flest människor, ligger nästan orörliga ock kikar med sina runda ögon ovanför vattenytan. Ibland dök de ner i vattnet och det kändes lite läskigt då de lätt hade kunnat välta båten! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Eva

Stora,vackra, små, många ser farliga ut finns det mer djur att seÄr det gorillor nästa gång Du har bra kamera i mobilen väldigt fina bilder. Längtar till nästa inlägg. Kram 😘

Svar: Tack lilla mamma😊😘
Annika och Urban

2018-12-11 @ 19:50:37
Postat av: Johanna

Så fina bilder kram

Svar: Tack!
Annika och Urban

2018-12-12 @ 22:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0