Regn!!

Regnet fortsätter att strila ner! Och från Sverige ser vi ljuvliga sommarbilder😫😍 Så är det, vädret kan vi inte styra över! 
Tänk vad landskap, naturen, vattendrag ser annorlunda ut i regn! Alla solrosor vi passerar tittar ner i marken och ser väldigt ledsna ut! 
I alla fall så hade vi en liten stund av uppehåll av regnet och då blev det apfelstrudel med vispgrädde👌 
Vi valde en väg som ska vara en vacker europaväg! Vet inte om vi håller med! Visst finns det mycket att se och som är vackert men mer att bara passera! 
Vägen går från Haltstatt ( som vi tyvärr missade, finns med på UNESCOs lista) till Bregenz. 
Vi stannade vid betchtesgaden där örnnästet ligger, hitlers sommarhus. Man får åka linbana upp men utsikten var inte bra då vädret var så dåligt så vi hoppade detta. Var inne på stationen där hitler hade sin egen lounge. Dock var inte detta tydligt markerat och vi frågade inte efter det. Vi upplever att många vill inte framhäva och visa det som var, kanske skäms man för historien? 
Vi tog en promenad vid Königssee. Det fanns en båttur att ta men vi hoppade även detta då regnet började igen! 
Stannade i Rattenburg, Österrikes minsta stadskommun. Mysig liten stad! Vi åt snitzel, inomhus!! 
Vi bestämde oss för att lämna den " vackra" vägen för att försöka komma ifrån regnet. Men det blev bara mörkare på himlen och regnet öste ner! Vi började leta efter ett boende, det går ju inte att campa i detta vädret! I alla fall inte kul att sätta upp ett tält när det regnar! 
När man väl ska ha ett boende hittade vi inget!! Så många " zimmer frei" som vi passerat! Äntligen hittade vi ett hotel. Klockan var runt 21 och vi hade varit på resande fot i över 12 timmar! 
En varm dusch och en bäddad säng och en god frukostbuffé , inte så dumt!
Nu är vi på väg igen, mot Göppingen där det finns ett märklinmuseum! Vems idé är det tror ni😜
(null)
Rattenburg
(null)
Königsee
(null)

(null)
Rattenburg



Kommentarer
Postat av: Eva

Kan det vara Urbans idé?🤔 kan tro att det var skönt att ligga i en bäddad säng Mysiga bilder du tagit Tråkigt med rengnet Vi längtar efter regn Kl är nu 12.20 det är 29,7 gr ☀️ Phu Välkomna till Sverige. Kram 😍

Svar: Tack! Och tack för att du är med på resan och kommenterar varje inlägg! Jag har iaf en idog följare❤️
Annika och Urban

2019-07-29 @ 12:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0