Kumarakom, Kerala

Nu är vi i kumarakom som ligger i delstaten Kerala, i sydvästra Indien. 
Vi möts av en böljande värme! Visst har vi längtat efter värmen, men så här varmt trodde vi inte det skulle vara! Sakta mem säkert vänjer vi oss! Vi går långsammare och dricker mycket! Vi simmar i poolen och ser ut över kokospalmer och den stora sjön. Där flyter stora husbåtar som just kumarakom är känd för, sitt backwater! Det är ett 90 mils långt flodsystem som vi ska få uppleva imorgon i en egen båt!
På vägen till vårt hotell ser vi snabbt flera skillnader mot norra Indien. Här är framförallt trafiken lugnare, inte så mycket tutande🙏 Det är väldigt grönt och inte alls lika mycket skräp! 
Vi tar en långpromenad under fm och får på nära hålla möta de som bor här. Alla hälsar och ler! Vi får så gärna ta kort! Vi passerar fina blommor, risfält, några.som fiskar, en del tvättar och andra rensar bland bananträden. I kanalen glider små båtar förbi och de ler och vinkar glatt! Fåglarna sjunger och vi känner lugnet som börjar sprida sig i våra kroppar😅 Svetten rinner! Kommer fram till en liten shop där vi köper bananer och mangojuice. Vi dricker juicen på plats. Vi får slå oss ner på ett par uppställda stolar och hon sätter på fläkten åt oss😊 Damen packar ihop bananerna i tidningspapper och vi säger hej då. 
(null)
Risfälten i bakgrunden
(null)
Bananträd
(null)
Blombiderna talar för sig själv
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vårt hotel i skymningen
(null)
Solnedgång 
(null)

(null)
Rensar fisk! Och katterna får oxå
(null)
Paus med dryck
(null)

(null)

(null)
Tvätt på G
(null)
Två fiskande damer
(null)
Tvättar
(null)

(null)

(null)

Härlig pool med fin utsikt!



Kommentarer
Postat av: Eva

Det syns på bilderna att det är grönare och renare än på tidigare platser Det är väl underbart nu för er att få njuta av lugnet och framförallt sol och värme. Ha det så bra på eran båtresa i morgon Kram 😍

Svar: Tack❤️
Annika och Urban

2020-02-12 @ 13:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0